Parkeringkontroll Oslo

Vi bekjemper feilparkeringer effektivt.

A1 Securitys parkeringskontroll sikrer tilgang til parkeringsplassene dine og smidig passasje.

Er du lei feilparkeringer? Vi kan hjelpe deg, ta kontakt!

PARKERINGSKONTROLL OSLO

Uautorisert bruk av reserverte p-plasser, misbruk av gjesteparkering og feilparkering skaper hindringer samt unødvendig støy i hverdagen.

Feilparkering kan skape alvorlige sikkerhetsrisikoer ved å blokkere tilgang for nødetatene som ambulanser og brannbiler.

Dette kan forsinke livsviktig hjelp i kritiske situasjoner. Ved å bruke vår parkeringskontrolltjeneste, sikrer du at viktige veier og tilganger alltid er åpne og tilgjengelige.

Ansatte som må parkere et stykke unna sitt arbeidssted fordi deres reserverte plasser blir misbrukt, fører til forsinkelser og ekstra kostnader.

Mange velger å betale parkeringsbøter som en kalkulert risiko fremfor å søke alternative parkeringsplasser. Med vår tjeneste forhindres slik adferd, noe som sparer både tid og penger for alle parter.

Når bedrifter betaler for reserverte plasser, men disse regelmessig okkuperes av uvedkommende, påløper det ekstra kostnader og ineffektivitet.

Ansatte som kommer for sent, og de ekstra utleggene for parkering, kan føre til frustrasjon og ineffektivitet i arbeidsdagen.

PARKERINGSKONTROLL OSLO

A1 har parkeringskontroll-løsninger for alle typer parkeringsplasser i Oslo og omegn, både til den offentlige sektoren, samt til boretslag og private:

Ikon - komersielle eiendommer

Kommersielle eiendommer

Vi tilbyr tilpassede parkeringsløsninger for kjøpesentre, kontorkomplekser og andre næringsbygg.

Ikon - Borettslag og sameier

Borettslag og sameier

Vi skreddersyr P-kontrollsystemer for boligsammenslutninger for å håndtere og forbedre parkeringssituasjonen.

Ikon - Offentlige institusjoner

Offentlige institusjoner

A1 Security samarbeider også med sykehus, skoler og kommunale etater for å sikre effektiv og regulert parkering.

Ta tilbake kontrollen

Vår parkeringskontrolltjeneste tilbyr en forsikring mot tidstyveri og rot, og sikrer at parkeringsplassene dine er tilgjengelige for de de er ment for, noe som bidrar til en mer effektiv hverdag.

Oppmerking og tydelig skilting

Uten tydelig skilting om privat parkering og risiko for borttauing, kan feilparkerte biler ikke fjernes umiddelbart. Vi tilbyr komplett skiltingstjeneste for å unngå dette problemet. Les mer her!

Daglig parkeringskontroll

Vår daglige parkeringskontroll avskrekker feilparkering og veileder nye brukere i parkeringsreglene.

Parkeringskontroll som en Investering

Se på parkeringskontroll ikke bare som en utgift, men som en strategisk investering i operasjonell effektivitet for din bedrift, borettslag eller annen eiendom. Våre løsninger garanterer tilgjengelighet og forutsigbarhet, hjelper deg med å spare tid og penger, og opprettholder en høy standard på din eiendom.

Ønsker du hjelp med parkeringkontroll? 

Vi er her for å hjelpe deg! Legg igjen navn, melding og nummer/e-post så kontakter vi deg ved første anledning.