Vaktholdtjenester

Leverandør av profesjonelle vaktholdtjenester i Oslo og Akershus

Om oss Kontakt oss

Sikkerhet- og vakthold

A1 Security AS er totalleverandør av sikkerhetstjenester. Vi tilbyr en rekke tjenester innenfor vakthold og sikkerhet i Oslo og Akershus. Har du spørsmål eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt på 926 99 222 så hjelper vi deg.

Mobilt og bomiljøvakthold

Våre mobilpatruljer er operative i Oslo og Akershus. De utfører bevoktning og inspeksjoner av alt fra boliger til næringsbygg og boligsameier, samt større og mindre områder.

Våre vektere er spesialopplært til tjenesten og disponerer alt nødvendig utstyr for å utføre tjenesten på en effektiv og kvalitetssikker måte. Tjenesten utføres etter spesialtilpassede instrukser, som for de enkelte oppdrag blir forhåndsgodkjent av hver enkelt kunde.

Operative i Oslo og Akershus:

Våre mobilpatruljer opererer over hele Oslo og Akershus.

Utfører bevoktning og inspeksjoner:

Vi utfører bevoktning og inspeksjoner av alt fra boliger til næringsbygg og boligsameier, samt større og mindre områder.

Spesialopplært personell:

Våre vektere er spesialopplært til tjenesten og disponerer alt nødvendig utstyr for å utføre tjenesten effektivt og kvalitativt.

Spesialtilpassede instrukser:

Tjenesten utføres etter spesialtilpassede instrukser, som for de enkelte oppdrag blir forhåndsgodkjent av hver enkelt kunde.

Tilgjengelig hele døgnet:

Tjenesten tilbys utført hele døgnet, og kan variere i både antall inspeksjoner og tider på døgnet.

ITV og kameraovervåkning

Vi selger og monterer alarm og sikkerhetsprodukter. Vi leverer sikkerhetsutstyr som adgangskontroller, alarm, innbruddsalarm, ITV, videoovervåkning, brannalarmer og sikkerhetsutstyr. Vi selger og monterer innbruddsalarmer til bedrifter, private og offentlige etater. Har du behov for alarm eller ITV? Kontakt oss for nærmere befaring og pristilbud.

Vil du vite mer om våre sikkerhet- og vaktholdtjenester?

Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale, vi er her for å svare deg!