Parkeringstjenester

Vi leverer parkeringstjenester tilpasset alle utfordringer og behov over hele Østlandet

Vaktholdtjenester Kontakt oss

Har du parkeringsproblemer på din eiendom?

Uautorisert bruk av reserverte plasser, misbruk av gjesteparkering, feilparkering og hindringer for normal trafikk er vanlige utfordringer. Hos A1 Security jobber vi tett med grunneiere for å tilpasse våre tjenester etter dine spesifikke behov. La oss hjelpe deg med å skape et mer effektivt og problemfritt parkeringsmiljø på din eiendom.

Parkeringskontroll

Vi har skreddersydde løsninger for ulike kundegrupper. Dette sikrer høy kvalitet og svært kort tid fra beslutning til drift. Vi har 14 patruljebiler i drift i Stor-Oslo daglig.

Borttauing

Har du problemer med feilparkerte biler, vrak eller andre borttauingsbehov? Gjennom vårt samarbeid med Oslo Kranbilservice, en stor aktør innenfor blant annet borttauing av biler, kan vi tilby denne tjenesten til våre kunder ved behov. Vi er her for å hjelpe deg med dine borttauingsutfordringer.

P-kontroll i borettslag og sameier

Vi er kjent med alle problemstillinger som er vanlige i et borettslag/sameie og tilbyr alle løsninger av elektroniske systemer for parkering som finnes på markedet. Vi er fleksible i vårt arbeid og skreddersyr parkeringskontrollen akkurat slik du ønsker.

Parkeringsanlegg for næringseiendom

A1 Security har over 25 års erfaring med kontroll og drift av parkeringsanlegg, og er kjent med alle problemstillinger. Vi vektlegger fornuftig parkeringskontroll og god kommunikasjon med våre kunder. Vi tilbyr de nyeste løsningene av elektroniske systemer for parkering som finnes på markedet, inkludert skiltgjenkjenningsløsninger for betalt kundeparkering, APP-løsninger for betalt kundeparkering, hvitelisting, elektroniske P-kort og mer.

Med vår resepsjonsparkering kan kunden registrere parkeringen enkelt via et nettbrett. Nettbrettet settes opp i resepsjonen, og med et enkelt brukergrensesnitt taster kunden inn sitt registreringsnummer. Denne informasjonen sendes over vår skyløsning og direkte til betjentens terminal, som ved kontroll enkelt får frem hvilket kjøretøy som har gyldig parkeringstillatelse.

Administrator kan få direkte tilgang til systemet for å legge inn kjøretøy for kunder som ikke har mulighet til å benytte nettbrettet. Her kan administratoren også utvide gyldig parkeringstid og se hvem som er registrert.

Kontrollsanksjon

Hvis du har mottatt en kontrollsanksjon og har spørsmål eller ønsker å inngi en klage, står vi klare til å hjelpe deg. Vennligst benytt vårt brukervennlige klageskjema for en effektiv behandling av din henvendelse. Alternativt kan du kontakte oss direkte:

Riverty Finance, Avdeling Parkering
Telefon: 22 87 89 86

Gå til klageskjema

Oppmerking av P-plasser

En godt oppmerket parkeringsplass gir en bedre utnyttelse, og er ofte førsteinntrykket for kunder / besøkende til Deres virksomhet. 

Etter å ha jobbet med oppmerking av parkeringsplasser i mange år, har vi opparbeidet oss erfaring for å kunne ta på oss alle typer oppdrag. Uansett om det skal lages ny oppmerking av parkeringsplasser for et lite borettslag eller stort kjøpesenter, kan vi utnytte området maksimalt og sørge for en oppmerking som holder i mange år fremover.

Selve parkeringsplassen er gjerne det første besøkende ser når de ankommer din virksomhet, og derfor også en del av førsteinntrykket. Vi sørger for at merkingen bidrar til å gi et godt inntrykk av bedriften.

Ofte stilte spørsmål

Ofte når vi mottar henvendelser angående oppmerking av parkeringsplasser blir vi stilt spørsmål om de forskjellige mål og størrelser.

Normen for mål på en P-plass har i mange år vært 2,5 meter bredde og 5 meter lengde, samt min 6 meter å rygge ut på, de siste årene er det flere og flere som merker opp bredder fra 2,6 til 2,8 meter samt 7 meter å rygge ut på.  For HC-parkering er målene 4,5 meter i bredden og seks meter i lengde. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at dette kun er veiledende mål for oppmerking av parkeringsplasser fra Statens Vegvesen.

En komplett leverandør

I tillegg til å merke parkeringsområder, tilbyr vi tjenester som omfatter merking av lagerområder, skolegårder, veier, gangfelt og ulike symboler. Selv om de fleste av våre oppdrag typisk er lokalisert i Vestfold, Buskerud, Østfold, Akershus og generelt på Østlandet, er vi også åpne for landsdekkende prosjekter dersom oppdragets omfang rettferdiggjør det.

Tydelig skilting er nødvendig

A1 Security sørger for grundig utarbeidelse av skiltplan tilpasset ditt område.

Vi kan alt om skilting, og sørger for å skilte ditt område i henhold til parkeringsforskriften. Har du behov for tilpassende parkeringssystemer på din eiendom? Vi leverer alt du trenger av parkeringskontroll og  tar hånd om korrekt skilting og oppmerking.

Vil du vite mer om våre parkeringstjenester?

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.